Política de privacitat

 

TECNICAS DE L'FORMIGÓ ARMAT, SA A08730202, amb domicili en Ctra. Manresa a Santpedor, km. 5, 08251, Santpedor Telèfon 938.272.373 i mail administracio@tehorsa.com posa en el seu coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificats en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat General d'Administració.

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la relació comercial / contractual entre el titular de la dada i el responsable del tractament i la informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació comercial / contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de de poder fer efectiu el nostre servei / complir amb la nostra relació comercial, i realitzar la facturació del mateix.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i ens associats en els quals s'organitza TECNICAS DE L'FORMIGÓ ARMAT, S. A. i no seran cedides a cap tercer excepte en els casos que hi hagi una obligació legal.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats així com retirar el consentiment atorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades per a l'enviament d'informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimits però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.